Portakal Pestili

  • Görüntüleme
    169

1) Önce yaz boyu portakal tadından mahrum kalmamak için sezonun en son kalan portakallarını buluyor ve bolca alıyoruz. Bu aşamada bana @soolacik canım pek destek oldu, sağolsun, pek hoş oluyor böyle zamanlarda evli olmak 😁

2) Mis gibi portakal kokusunu içimize çeke çeke kabuklarını soyuyoruz.

3) Dörde bölüp en sevdiğim @defyaailesi ürünlerinden Tribest Glass Personal Vakumlu Blender ile içler dışlar çarpımı yaptırarak suyunu çıkarıyoruz ama bol posalı ✅

4) Karıştırma esnasında içine 1 yemek kaşığı dolusu ben diyim antioksidan deposu sen de sağlık şifa vitamin küpü Açai tozu ekliyoruz.

5) Yaptığım pek şahane, mükemmel ötesi, portakal portakal kokan karışımı @defyaailesi Tribest Sedone Express Meyve ve sebze kurutma makinesinin raflarına yayıyorum. Rafların üzerine önce kurutma kağıdı koymaniz önemli tabii ✌🏻

6) 58 derece 15 saatte kuruttum portakal pestilimi. Çok güzel görünüyordu bitiğinde 🍀

7) Kuruyan pestilleri ortadan ikiye böldüm ve kıvırdım tatlımları, sonra da renkli renkli fiyonklu yaparak servis ettim 🎀

Malzemeler

Malzemeler

    Bunlar da hoşunuza gidebilir

    Yorum Yap

    E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    X